fbpx

Paardenhotel Scharrelhof, puur genieten in de Achterhoek

Paardenhotel Scharrelhof ligt midden in de natuurrijke omgeving van Winterswijk, tegen de grens met Duitsland. Winterswijk is een echt hippisch dorp en biedt veel mogelijkheden voor menners en ruiters. Er is bijvoorbeeld een knooppuntensysteem waardoor gasten heel eenvoudig de omgeving kunnen ontdekken. De afwisselende klinkerwegen en zandpaden leiden u langs de mooiste plekjes in de Achterhoek. 

Onze faciliteiten in het kort:

  • Stal met luxe paardenboxen
  • Paardenbox 
  • Grote weide
  • Voer en schoonmaak van de stal inbegrepen
  • Wasplaats voor uw paard

Topfaciliteiten voor de paarden

In het paardenhotel zijn alle faciliteiten aanwezig voor een fijn verblijf. Zo kunnen de paarden in de weide staan of in een van de luxe paardenboxen. De stallen worden dagelijks schoongemaakt en uiteraard staat er voor de paarden ook voldoende voer klaar. Om de paarden te verwennen na een lange rit, kunnen ze worden gewassen in de wasplaats. 

“Als paardenliefhebber wil ik onze gasten ook graag meenemen en begeleiden door de natuur. Ik weet uiteraard precies wat de mooie plekken zijn en laat ze die maar wat graag zien. Ik geniet elke keer weer van een mooie buitenrit” vertelt eigenaresse Annet enthousiast.

Een ontspannen weekend weg in een paardenhotel in de Achterhoek

Kom even helemaal tot rust tijdens een weekendje weg in de Scharrelhof. Onze eigen komoot route is favoriet om de omgeving te ontdekken. We adviseren om een camera mee te nemen, want er zijn vele ‘Kodak-momentjes’ onderweg! En wat is er fijner dan na een rit nog even te ontspannen in de hottub en te genieten van het Scharrelhof-menu? Wij genieten zelf nog elke dag van deze geweldige plek in de Achterhoek!

 

Ontdek Winterswijk

Puur genieten van vakantie in de Achterhoek