fbpx

Yoga & wellness tijdens een retraite weekend bij B&B Scharrelhof in Gelderland

Ben je toe aan een retraite weekend? Boek dan snel een verblijf bij de Scharrelhof in Gelderland! Een weekend waarin je even alle tijd voor jezelf neemt, reflecteert, mediteert en ontspant. Na een retraite weekend kom je als herboren weer thuis. Gun jezelf wat me-time en reserveer een retraite weekend!

Een retraite weekend met stiltewandeling

Tijdens een retraite weekend maken we onder andere een stiltewandeling door de natuur. Tijdens deze stiltewandeling ervaar je ultieme stilte en beleef je de natuur op een andere manier. Focus je op je ademhaling, de ritselende bladeren, het geruis van de bomen en het getsjilp van vogels. De stiltewandeling kan je helpen om andere inzichten te krijgen. Het wandeltempo is bewust laag zodat je alle tijd hebt voor jezelf en je zintuigen open te zetten.

Yogaweekend in de Achterhoek

Yoga zal ook onderdeel uitmaken van het programma. Er zijn inmiddels vele vormen van yoga, maar tijdens de retraite staat alles in het teken van reflectie en ontspanning. Even een stap terug en aan jezelf denken. Bij de yoga sessie houden we rekening met je yoga ervaringen. Mocht je nog niet veel ervaring hebben, dan is dat geen enkel probleem.

Een retraite weekend met wellness

De retraite kan confronterend en emotioneel zijn, een moment van rust in de sauna of hottub kan dan een aangenaam cadeau zijn. Het is dan ook fijn om te weten dat er diverse wellness faciliteiten in de B&B aanwezig zijn. Zo hebben we een infraroodsauna en buitensauna waar je de warmte even kunt opzoeken of neem plaats in de hottub om te ontspannen na een indrukwekkende dag.

Ben je nog niet bekend met een saunabezoek, dan is het goed om te weten dat onze saunameester uitleg geeft over het gebruik van de sauna en de opgietingen.

Massages tijdens je retraite

Om de retraite compleet te maken kun je tijdens het retraite weekend een massage of behandeling bijboeken.

Maak bijvoorbeeld kennis met Reiki, een eeuwenoude Japanse geneeswijze waarbij gebruik wordt gemaakt van de universele levensenergie. Door middel van het opleggen van de handen kunnen energieblokkades in je lichaam worden opgeheven, waardoor de energie weer door het lichaam kan stromen. Na een behandeling kan een gevoel van herboren en rust worden ervaren. Let wel, voor een optimaal resultaat kan het nodig zijn om meerdere behandelingen te ondergaan.

Wil je meer weten over de mogelijkheden of direct een retraite reserveren, neem dan contact met ons op.

 

Bekijk ons arrangement

Ontdek Winterswijk

Puur genieten van vakantie in de Achterhoek