fbpx

B&B met wellness faciliteiten

Geniet van een ontspannen weekendje weg in onze B&B met wellness faciliteiten. Tijdens uw verblijf in de Achterhoek kunt u even helemaal tot rust komen en gebruik maken van de wellness faciliteiten. Zo zijn er diverse sauna’s en een hottub en om uw verblijf helemaal compleet te maken kunt u een massage of behandeling reserveren.

We reserveren de faciliteiten exclusief voor uw gezelschap zodat u optimaal van uw privacy kunt genieten. Reserveer dan ook vroegtijdig om teleurstelling te voorkomen.

In het kort onze wellness faciliteiten:

  • Hottub
  • Infraroodsauna
  • Kotasauna
  • Massage
  • Reiki behandeling

Reserveer de sauna inclusief saunameester

Buiten in de tuin staat onze nieuwe Kotasauna. Deze kunt u reserveren voor maximaal 6 uur, waarbij een saunameester u volledig begeleidt. Vooraf wordt uitleg gegeven over de saunagebruiken en de verschillende opgietingen. De opgietingen worden gecombineerd met heerlijke geuren en bijpassende muziek. Tussen de 2e en 3e opgieting kunt u van een lichte maaltijd genieten. Desgewenst kunnen er ook tapas gerechten worden geserveerd.

B&B Scharrelhof maakt van een wellness weekend een onvergetelijk verblijf! U hoeft nergens aan te denken, alleen maar te ontspannen en te genieten van de warmte.

Maak van uw verblijf een echte retraite

B&B Scharrelhof biedt naast de wellness faciliteiten ook een compleet retraite arrangement aan. Een weekend waarin even alle tijd genomen kan worden voor reflectie, meditatie en ontspanning. We bieden een gevarieerd programma met stiltewandeling, yoga-sessies, coaching en voldoende tijd voor ontspanning en wellness. Na een retraite weekend komt u als herboren weer thuis.

Even een moment van rust

Onze B&B kamers zijn voorzien van alle gemakken en zeer comfortabele bedden. De volgende ochtend zorgen wij dat er een heerlijk ontbijt voor u klaarstaat met streekproducten.

De Achterhoek heeft ontzettend veel te bieden. Neem tijdens uw verblijf ook even de tijd om de prachtige omgeving te verkennen op de fiets, te voet of te paard. Wij informeren u graag over mooie routes of leuke eropuit tips.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of direct een B&B kamer in de Achterhoek reserveren? Neem dan contact met ons op. Onze sauna arrangementen zijn alleen telefonisch of per e-mail te reserveren. 

Bekijk tarieven

Ontdek Winterswijk

Puur genieten van vakantie in de Achterhoek