RESERVEREN BIJ DE SCHARRELHOF

Reserveren:

U kunt het gemakkelijkste bij ons boekingssysteem een reservering aanvraag in dienen, Annet neemt dan contact met u op om te horen of er nog vragen zijn en of de aanvraag kan worden omgezet tot een boeking. Wanneer u boekt vragen wij 35%  van de kosten als aanbetaling en de resterende 65% wordt 1 maand voor aankomst voldaan.

Annuleringsregeling:

Reserveringen die worden geannuleerd, worden als volgt in rekening gebracht: Tot 3 maanden voor de ingangsdatum 15% van de huursom. Tot 2 maanden voor de ingangsdatum 50% van de huursom. Tot 1 maand voor de ingangsdatum 75% van de huursom. Binnen 1 maand voor de ingangsdatum is de gehele huursom verschuldigd. Voor B&B geldt geen aanbetaling, maar betaling bij vertrek.

Enkele huisregels die wij hanteren:

Buiten alleen akoestische muziek, als u ’s avonds nog gezellig buiten zit, wilt u er dan rekening mee houden dat u ook hier buren heeft. Huisdieren in overleg. Gourmetten, fonduen, steengrillen en roken is binnen niet toegestaan. Wij bieden u wel de mogelijkheid om dit in de grote schuur te doen. Deze is zonder verwarming.