VERENIGINGEN

http://groepenachterhoek.nl/De Scharrelhof is aangesloten bij diverse verenigingen en organisaties met als doel om de lokale recreatie te promoten, maar ook om de kwaliteit hiervan te waarborgen. De verenigingen geven u desgewenst leuke tips bij dagrecreatie en diverse bezienswaardigheden in en rond Winterswijk.


Boer(en)Recreatie

De vereniging Boer(en)Recreatie is een belangenorganisatie, die zich tot doel stelt het agrarisch-toeristisch product in het Waardevol Cultuurlandschap Winterswijk te professionaliseren en te versterken. Dat wil zij bereiken door onder meer belangenbehartiging, het uitwisselen van kennis en ervaring, samenwerking met derden en door gezamelijke acties. Lees meer op: www.boerenrecreatie.nl


VVV Winterswijk
Maandag t/m zaterdag 09:30 tot 17:00 uur (van oktober t/m maart gelden minder ruime openingstijden)
Voor meer informatie: www.vvvwinterswijk.nl


VVV Achterhoek

Voor de nodige ontspanning zijn in de Achterhoek mogelijkheden te over. VVV Achterhoek heeft volop ideeën en tips voor een actief dagje eropuit of een dagje heerlijk ontspannen. Zij kennen de adresjes van theetuinen, boerderijterrasjes, streekwinkels en bezienswaardigheden: noem maar op! Lees meer op: www.vvvachterhoek.nl.

www.bed-en-breakfast.nl
www.groepenachterhoek.nl