GROEPSACCOMMODATIE in de ACHTERHOEK

Groepsaccommodatie Scharrelhof

Groepsaccommodatie Scharrelhof ligt in het prachtige Nationale Landschap Winterswijk en biedt plaats aan groepen van 10 tot en met 21 personen. Het vakantiehuis is sfeervol en huiselijk. Er is een grote deel waarbij in de verbouwing de authentieke delen bewaard zijn gebleven. Hier kunt u met uw groep gezamenlijk eten of spelletjes spelen aan de ambachtelijke gemaakte eiken tafels. In de winterdag zal de aanwezige houtkachel de sfeer zeker verhogen.

In de living met tv kunt u heerlijk met elkaar bijkletsen of u duikt met een goed boek gezellig op de bank welke gedrapeerd zijn met schapenvachten. In de voorkamer is ook een houtkachel om heerlijk bij te zitten. In de keukens zijn gezamenlijk acht pitten, een oven, combi-magnetron, twee koffiezetters(filter no 4), twee senseo apparaten, twee waterkokers en twee vaatwassers. Al wat u nodig heeft om voor een grote groep te koken is aanwezig. Ook hebben wij open WiFi.

Er zijn twee ruime slaapkamers( 1 met gashaard) op de begaande grond. Deze kamers maken gebruik van de rolstoel toegankelijke badkamer welke tussen beide slaapkamers in ligt. Vervolgens zijn er op de eerste verdieping 4 slaapkamers met luxe wastafel, 1 ruime sfeervolle slaapkamer met 2 persoons bed, een apart toilet en een gezamenlijke badkamer, daarnaast nog drie twee persoonskamers met een eigen badkamer. ( tezamen dus 10 slaapkamers en 5 badkamers, in de gehele woning zijn nog 3 aparte toiletten).

Rondom de Scharrelhof heeft u de ruimte voor een potje voetbal of Jeu de boules. Of gewoon lekker niets op de terrassen enkel genieten van de tuinen en het landelijke uitzicht. In de grote schuur welke bij de accommodatie staat kunt u tafeltennissen of steengrillen/fonduen. Of wat dacht u van te genieten van onze hout gestookte hottub, deze wel graag even reserveren!

Reserveren?

Neem contact met ons op. Ook voor vragen en of opmerkingen.