fbpx

Onze service en gastvrijheid gaat net een stap verder

Voor B&B Scharrelhof is alleen het beste goed genoeg en daarom doen wij er alles aan om u een onvergetelijk verblijf te bezorgen. Dat begint al met een heerlijk geurend kopje koffie of thee bij aankomst. Een goed begin van uw vakantie!

Onze faciliteiten in het kort:

  • gratis wifi
  • koffie- & theefaciliteiten
  • afsluitbare fietsenschuur met oplaadpunt voor e-bike
  • paardenstallen en -weide
  • wellness faciliteiten

Paardrijden door de Achterhoek

Met meer dan 200 kilometer nieuwe ruiterroutes is de Achterhoek een absolute aanrader om een keer te paard te ontdekken. Het is dan ook goed om te weten dat u samen met uw paard kunt overnachten in onze B&B in de Achterhoek. Uw paard kan namelijk overnachten in onze paardenstal of in de weide. Lees hier meer over de faciliteiten voor paarden.

Fietsers zijn van harte welkom

De Achterhoek beschikt over kilometerslange fietspaden die leiden langs de mooiste plekjes. Na een mooie fietstocht kunt u uw fiets stallen in onze afsluitbare fietsenstalling met oplaadpunt voor een e-bike.

Even een moment van ontspannen

Toe aan een moment “even helemaal niets”? Reserveer dan onze sauna of hottub. Scharrelhof biedt een speciaal arrangement waarbij u exclusief met uw gezelschap gebruik kunt maken van de wellness faciliteiten. Lees hier meer over de faciliteiten

Tip van Scharrelhof: kom ’s avonds tot rust in de hottub onder de prachtige sterrenhemel.

Tijdens uw verblijf kunt u kosteloos gebruik maken van de koffie- en theefaciliteiten in de lobby. Mocht u even de online krant willen lezen, buienradar willen checken of een foto naar vrienden willen appen, dan kunt u gebruik maken van ons gratis wifi netwerk.

Ontdek Winterswijk

Puur genieten van vakantie in de Achterhoek